Szórakozás

Pumped Gabo Ágija olyan Dj, aki csak pumpál a pult mögött

Aki nem követné minden héten a Pumpedéket RTL Spike-on, annak nem árt egy kis összefoglaló, hogy mit is tudtunk meg Gabóékról öt rész alapján:

  • imádják a fehérjét
  • szeretnek bulizni
  • Gabo barátnője szerelmes Gabóba
  • Gabo szeret más lányokat is áthívni magához
  • Ági viszont nehezen viseli, ha más fekszik a helyén
  • a fehérje mindenre megoldás

Zanzásítva ennyi a társaság filozófiája. A fő konfliktus pedig mindig ugyanaz, Pumped csajozik, a barátnője meg őrjöngve kel ki magából, hogy ezt mégis hogy képzeli Gabo, aztán másnap megbocsát. Egy rész megcsalás, egy rész megbánás a program. A hétfői adásban éppen az utóbbi fázis következett, Pumped VV Zsófis flörtje kiderült, de egy húsleves csodákra képes ilyen helyzetekben. Gabo szerint ezt csinálják a szerelmesek.

Csajozgatnak és kibékülnek.

RTL Spike

Ági beteg lett, így egy röpke pillanatra félrerakta, hogy a múltkor még két kézzel ment neki a barátjának sűrű bazmegek közepette. De Gabo húslevest ajánlott, ami annyira lovagias, hogy Ági azonnal ott termett, hogy kicsit összevesszenek. A fő indok ezúttal a zacskós leves, nem zacskós leves dilemmája volt, Gabo igazi házit ígért, de a barátnője rájött, hogy nem gríz az a gombóc, meg különben is, nincs az a pénz, vagy az a nő, akiért nekiállna tésztát gyúrni. Azért Ági megette a porlevest, és a VV Zsófis incidenst meg elfelejtette egy időre, elvégre este fellépésre készült. Sebestyén Ági most debütált Dj-ként, szóval nagy a tét.

Nem voltunk ott az első buliján Mezőtúron, de annyi kiderült, hogy sokat gyakorolt, viszont a mixet nem hallgatta meg. 

Ha jól értjük, ez azt jelenti, hogy Ági kapott maga elé egy rakás gombot, amiken néha tekert egyet, egyébként meg annyi a feladata, hogy közönséget hergelje némi toporgással és pumpálással. Jó, ez még az első alkalom volt, lehet még belőle Guetta, vagy Dj Flower (értsd: Voksán Virág)

RTL Spike

Lényeg a lényeg, hogy újra szent a béke, ami egészen a következő részig kitarthat. Az előzetes alapján jön az újabb botrány.

Gabo csókolózott, nem csak fotózkodott = krízis

Várjuk, ugyanis a dokurealitynek jót tesz a feszültség. Félő, hogy leül a történet, nem elég egy egész évadon át a Pumped-pár szenvedése. Minél többen kapnak szerepet a társaságból, annál jobb. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet mondok, de követelem vissza VV Somát! 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik