Szórakozás

Filmbe illő lánykérés: igent mondott Antal Timi

Az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje, Antal Timi még nem sejtette, mi vár rá, amikor vasárnap délután immár vőlegényével, Gergővel beültek egy moziba.

Az énekesnő párja elintézte, hogy a film helyett valami teljesen mást vetítsenek: saját lánykérős dalt írt menyasszonyának, amit ő énekelt fel, emellett egy videoklipet is forgatott, amiben közös barátaik is szerepelnek – és a végén egy feliraton tette fel a nagy kérdést: “hozzám jössz feleségül?”. Az énekesnő mosolyogva, könnyek között mondott igent.. Timi ráadásul ekkor meglátta, hogy a mozinézők mind a szerettei.

“Az elmúlt héhány hét iszonyú nehéz volt. Kapcsolatunk nyílt és őszinte, nem szoktunk füllenteni a másiknak. Ennek elle­nére gyakorlatilag két hete egyfolytában hazudnom kellet­t neki reggeltől estig”

– mondta a Blikknek Gergő, aki, hogy elkerülje a lebukást, mindig magánál tartotta a gyűrűt, amit az autó csomagtartójában, a pótkerék alatt rejtegetett.

Antal Timinek egyébként ez volt a második eljegyzése. Hiába kérték meg a kezét 2014 nyarán, az esküvőt nem kellett lemondani, mert úgy szakítottak, hogy a szervezésig el sem jutottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik