Szórakozás

Solti Ádám 50-55 évesen kerekesszékbe kerülhet

A Barátok közt Ádámját alakító egykori x-faktoros nemcsak a sorozatban látható – már hetedik éve -, de a Madách Színházban is egyre több szerephez jut, most éppen a Szerelmes Shakespeare-t kezdi próbálni. Mindemellett továbbra is imádja az akapella éneklést, a korábbi Non-Stop most éppen megújulva, a színész “szerelmeként” működik, pusztán hobbiként.

Mindezek mellett pedig a Bors interjújából kiderül, Solti Ádám a jövőt mégis csak a fogtechnikában látja, főleg azért, mert sajnos számítania kell rá, hogy a lába nem bírja túl sokáig a színpadi megterhelést.

“Ha ronda leszek és öreg, ha már nem tudok énekelni, járni, tolókocsiban ülök, akkor majd csak ott dolgozom. Édesapámmal visszük a műhelyt, folyamatosan megújulunk. Most vettünk egy olyan gépet, amivel háromdimenziós tárgyakat tudunk készíteni. Alig várom, hogy használjam! (…) A dongalábam miatt 1984-ben műtöttek, akkor még nem itt tartott az orvostudomány. Eltörték, összedrótozták. Ha állok, hamar elfárad. Persze járok, steppelek, de azért érzem. Még a járáshoz is felveszek egy rögzítőt. Ezért is vigyázok a súlyomra. Az egyik orvosom azt mondta, statikailag a lábam nem megfelelő, 50–55 éves koromban lesz gond vele” – mondta el a 37 éves énekes/színész, aki imádja a munkáját, sosem hagyná ott például a napi sorozatot, és elárulta azt is, a színházi jelenlétért Kiss Ramónának lehet hálás, aki először hívta fel a figyelmét egy musical castingjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik