Szórakozás

Ferenc pápa megáldotta Mága Zoltánt és Magyarországot

A hegedűművész közösségi oldalán számolt be arról, hogy szerdán részt vett a Vatikánban tartott audiencián, ahol ajándék hegedűje átadása után egy tíz perces koncertet is adott Ferenc pápának, aki megáldotta.

Őszentsége, Ferenc pápa apostoli áldásában részesülhettem ma, a Vatikánban tartott audiencián. Kimondhatatlanul boldog vagyok, mert a Szentatya személyes áldásával, biztató és dicsérő szavaival, szeretetteljes ölelésével lelkileg megerősödve térhetek haza. Az áldás, amit kaptam nemcsak engem és családomat, hanem Magyarországot, a határainkon belül és kívül élő teljes magyar nemzetet érte. Arra kértem Őszentségét, apostoli áldását terjessze ki a világ bármely országában élő honfitársamra

– írta posztjában Mága Zoltán, akit a látogatás a hitében is megerősítette.

Ferenc pápától kapott áldás újra megerősített abban a meggyőződésemben, hogy legyen bármilyen is a bőrünk színe, érjünk el és kapjunk bármilyen társadalmi rangot, szerezzünk bármekkora vagyont, vagy legyen bármilyen identitásunk, és tartozzunk bármilyen felekezethez, Isten előtt egyforma, egyenrangú emberek vagyunk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik