Szórakozás

Zimány Linda még mindig akar gyereket és az sem kizárt, hogy Kedves Ferenctől

Február közepén érkezett a megrázó hír: Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata véget ért. Pedig a modell per ügyvédbojtár komoly terveket szövögetett, egy kislányt szeretett volna párjától. Ez azonban mostanában nem fog összejönni, igaz, Zimány még nem adta fel az elképzeléseit.

Öt év múlva úgy képzelem el magam, hogy már megvan a szakvizsgám, férjhez mentem, és ott rohangál mellettem a pici. Egy gyereket szeretnék egyébként

– mondta a Blikknek a modell, aki azt sem tartja kizártnak, hogy exével újra összejönnek.

Nagyon szeretjük egymást, csak kissé bonyolult lett körülöttünk minden. Sokat jelentünk egymásnak. Hiányzunk egymásnak. Most le van zárva, de akármit hozhat az élet. Soha ne mondd, hogy soha!

Magánélete alakulása miatt, Zimány különösen örül annak, hogy a munka mellett, A nagy duettel is lefoglalhatja magát, ráadásul duettpartnere személyével is elégedett.

Az biztos, hogy A Nagy Duett a lehető legjobbkor jött az életembe, hiszen elfoglalom magam. De közben van időm azon gondolkodni, hogy hogyan tovább. Tartottam attól, ki lesz majd a partnerem. Nem örültem volna egy sármos, szingli énekesnek, mert akkor minden arról szólt volna, hogy összejövünk-e. Szerencsére Gergő háromgyerekes családapa, így mindenki a produkciónkra figyel majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik