Szórakozás

Trokán Anna a lehető legcukibb módon közölte szüleivel, hogy gyereket vár

Ahogy azt már megírtuk, a boldog nagyszülők, Papadimitriu Athina és Trokán Péter nem tudták magukban tartani az örömhírt, és elárulták, hogy idősebb lányuk kisbabát vár.  A Best magazin legfrissebb számából pedig az is megtudható, a 32 éves színésznő milyen hatalmas, örömteli meglepetést okozott szüleinek, amikor – és főleg ahogyan – közölte velük várandóssága tényét.

Karácsonykor ugyanis édesanyjának egy borítékot tett a fa alá. “Mi van benne, kaparós sorsjegy?” – kérdezte a színésznő, mire Anna csak annyit mondott, “nem, a nyeremény”. Kibontva ugyanis egy ultrahangos felvétel került elő, amin az állt: “Szia, Jaja!”, ami görögül azt jelenti, hogy nagymama.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

“Visítva bőgtem, annyira örültem, hogy unokát kapok ajándékba” – mesélte Papadimitriu Athina, aki már a bölcső helyét is kinézte vidéki otthonában, mivel reméli, sokat viszik majd hozzá a kicsit a jó levegőre, és külön örül annak, hogy lánya szeretné, ha inkább görögül beszélne majd vele.

Nem kevésbé, szintén könnyek közt örült a nagypapa, Trokán Péter is, aki hasonló módon tudta meg a nagy hírt; csak az ő borítékjában angolul, egy “Hello, mister grandfather” felirat kíséretében volt megtalálható az unoka első fotója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik