Szórakozás

Kasza Tibi: Szeretnénk gyereket, de hiába tettünk ezért az elmúlt években

A TV2 képernyőjére a A Nagy Duett mellett hamarosan a Pénzt, vagy éveket című vetélkedővel visszatérő zenész/műsorvezető a Femcafénak adott interjúban őszintén vallott arról is, hogy barátnőjével, a Mankerként ismert Darai Andreával már nagyon vágynának arra, hogy bővüljön a család.

“Lépten-nyomon szembesülünk a kérdéssel a párommal, hiszen már közel 4 éve vagyunk együtt, hogy mikor jön a család, mikor jön a baba? Alapvetően a magánéletünket próbáljuk úgy élni, hogy a nyilvánosságot amennyire lehet, kizárjuk belőle, de nem titok, szeretnénk gyereket és sokat is tettünk ezért az elmúlt években. Eddig hiába… 

Számos vizsgálaton átestünk mindketten, hogy ezt kiderítsük. Sőt, a páromnak volt egy ilyen jellegű műtétje is. De egyelőre a gyermekáldás várat még magára. Mindketten családcentrikusak vagyunk, az sem titok, hogy volt, amikor ez köztünk is feszültségekhez, problémákhoz vezetett. Sőt, többször volt olyan is, hogy úgy éreztük, hogy külön kell megpróbálnunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz. És továbbra is kizárólag egymással képzeljük el a jövőt. Akárhogy lesz, elképzelni nem tudom, hogy ne Andi mellett öregedjek meg!” – mondta el Kasza Tibi, aki vidámabb vizekre evezve arról is beszélt, a tévés szereplések mellett újabb dalokkal is előrukkol majd ebben az évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik