Szórakozás

Egy éve volt rá, hogy 40. szülinapjára kipattintsa magát, most mindenki őt irigyli

24.hu
24.hu

2017. 03. 30. 11:07

Korábban a témában:

A luxemburgi Nessa kosárlabdázott, sokat mozgott, és megszokta, hogy bármit ehet. Aztán bedarálta az ülőmunka, és 39 éves korára már nem tetszett neki, amit a tükörben látott. Úgy határozott, 40 éves korára újra formába hozza magát – írja a Delish.

„Túlságosan a munkámra fókuszáltam, és elhanyagoltam a testem. Nem figyeltem arra, hogy mit eszem, és állandóan stresszes és fáradt voltam” – mondta Nessa. “Aztán megláttam magamról egy előnytelen fotót, és teljesen kikészültem. Fel sem tűnt, mennyire megváltozott a testem azokban az időkben, amikor nem figyeltem rá.”

Tavaly márciusban úgy döntött, muszáj kezdenie magával valamit, de a munka utáni edzéseket túl sokszor lógta el, úgyhogy változtatott a terven, és a mozgást már a napi munka előtt letudta. Az edzéseknek meg is lett az eredménye, az első hat hónap után már nagyon látványos volt a változás. De aztán mintha megállt volna valami.

Ekkor döntött úgy, hogy étkezési szokásait is megreformálja, és a rendszertelen étkezés helyett elkezdett háromóránként enni. Ez napi 5-6 étkezés, kalóriában mérve 1900-2000 körül lehet. Idővel ugyanolyan megszállottan kezdett foglalkozni a kajával, mint az edzéssel, erről is nagyon részletesen beszámol instáján, amit már csak ezért is érdemes követni. Vicces módon mióta elkezdett edzeni, hízott két kilót, de elégedett a testével. Nem csoda.

 

Hi guys! I have another video for you today This is a Kettlebell Swing exercise video I love kettlebell and whenever I have a day when no workout is scheduled, I very often go for this piece of equipment and make a full body session. Kettlebell Swing is a perfect exercise to activate and build many muscles, it burns lots of calories, boosts your endurance, improves your posture and keeps you from getting lower back pain. With all the benefits they have to offer, kettlebell swings are truly one of the “kings of exercises” BUT they need to be done correctly. The biggest mistake ➡️ you see people doing a squat instead of a hip hinge. This is not a squat move, all of the work is done by your hips. Think about the swing as a deadlift motion in fast forward. Hike the kettlebell up and back. Push your hips backward and then drive your hips forward forcefully, making the kettlebell float to shoulder height/chest level. Please, remember that your hips move the kettlebell, not your shoulders. Form a plank with your body at the top of the swing. This means bracing your abs, locking out your knees, pulling up your thighs, tightening your glutes and creating a straight line from head to heel. This is one rep Repeat as many times as you need. I am still trying to achieve the best technique at kettlebell swings but it takes time and practice. But sooner you start, faster you get those amazing results from performing this exercise. An interesting fact on kettlebell swings If you have a special event or party and you would like your butt to be round shaped as quickly as possible, try kettlebell swings before you go out. Of course, they will not do a miracle but they can lift your bum a little bit right away Happy Sunday! #lifting #girlswholift #weightlifting #bbg #kettlebellswings

Nessa (@nessasphere) által megosztott bejegyzés, 2016. Dec 11., 05:45 PST

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.