Szórakozás

Istenes Bence nélkül indulhat a következő X-Faktor

A tavalyi utolsó adásban jelentette be a műsorvezető, hogy 2017-ben ismét képernyőre kerül az RTL Klub tehetségkutatója, de talán akkor még ő sem tudta, hogy az új évadot valószínűleg már nem ő vezeti. Legalábbis a Bors szerint, akik a Németországba költöző Csobot-Istenes család eddig lekötött munkái alapján úgy vélik, Bence nem vesz részt az X-Faktor idei szériájában.

“Biztosan nem Bence vezeti a tehetségkutatót, abban az időszakban nem lesznek Magyarországon. Utána lehet nézni, az idő alatt Adélnak sincsenek itthon fellépései. Adél április második felében érkezik haza, és május végéig marad. Fellépései lesznek és játszik az Őrült nők ketrecében is. Feltételezem, ekkor forgatja Bence a Survivort. Amikor július­–augusztusban mentorházat forgatnak, és ősszel, amikor indul az X-Faktor, már újra Kölnben lesznek” – mondta a lapnak egy jól értesült informátor.

Istenes Bence egyébként Németországban szerkesztőként az UFA Show-nál dolgozik egy hasonló produkcióban, a Deutschland Sucht den Superstarban, amiben Dieter Bohlen a mentor; a műsorvezető egy videós bejelentkezése alapján – amiben csak a Hagyjál főzni!-t, és a Survivort említette, mint RTL Klubos munkáit – a bulvárlap még inkább megerősítve érzi, hogy új műsorvezetőt láthatunk majd a csatorna zenés tehetségkutatójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik