Szórakozás

Elbúcsúztatta megbukott műsorát Jakupcsek Gabriella

Mint megírtuk, nem folytatódik a TV2-n az Egymás szemében című műsor Jakupcsek Gabriella műsorvezetésével, mivel nem hozta a várt nézettséget.

Jakupcsek a Facebook-oldalán jelentette be, hogy befejezték műsorának forgatását, és az alábbi szöveggel búcsúzott a nézőktől:

“Köszönöm mindenkinek, aki velem tartott. Lezárult a kísérlet, amire vállalkoztam, örülök, hogy ennyi embernek segíthettünk megtenni a kezdő lépést egymás felé. Tudom, hogy sokakban elindított egy pozitív gondolatot, bátorságot adott a nehéz helyzetekre. Hogy őszinte legyek, nem volt könnyű szembesülni az egyáltalán nem kirívó, ám nehéz élethelyzetekkel a forgatásokon, de nem is ez volt a cél. Felemelő pillanatokat éltünk meg. Köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek az őszinteségükkel, a figyelmükkel”

– posztolta Jakupcsek Gabriella.

Idén januárban derült ki, hogy Jakupcsek a TV2-nél tér vissza a televíziózáshoz, miután 2015 decemberében váratlanul kirúgták őt a közmédiától. Az Egymás szemében című békítő show mindössze öt adás után került le a TV2 képernyőjéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik