Szórakozás

Egymás után akadnak ki a celebek a cicanadrágot tiltó légitársaságon

Az amerikai United Airlines két tinédzsert nem engedett fel vasárnap délután Denverben a fedélzetre, mert leggingst viseltek. A cég azzal védekezett, hogy egyik utas sem fizetett a jegyért, az alkalmazottak hozzátartozóiról volt szó, akik a légitársaságot képviselik, ezért indokolt a dress code.

A hírt sokan kommentálták Twitteren, köztük több celeb is. Patricia Arquette például hosszú vitába keveredett a céggel, hogy mégis mi volt a baj a lányok leggingsével, ki az, aki a kapunál vizsgálja a lányok öltözetét.

A United Airlines ismét megismételte a közleményét, hogy az alkalmazottak hozzátartozói úgynevezett stand by-utasok, legutoljára ők szállhatnak fel, amennyiben marad szabad hely, és a ruházatuk nem felelt meg a cég szabályzatánakl. Erre Arquette nyomatékosította, hogy ugye tudják, hogy rengeteg UA utas háborodott fel a híren. Mire a légitársaság megnyugtatta, hogy fizető utasokkal nem történhetne hasonló. Ezek szerint nekik mehet a cicagatya.

De nem Patricia Arquette volt az egyetlen, aki beszólt a United Airlines-nak. Chrissy Teigen modell tweetjében elmesélte, hogy ő már úgyis utazott, hogy csak egy ruha volt rajta, gatya nem. Legközelebb majd farmert választ egy sállal.

Sarah Silverman pedig annyira kiakadt, hogy az áprilisi turnéjára UA-val repült volna, de átrakja az összes jegyét.

A társaság minden fontos embernek egyenként válaszolt, de ugyanazt szajkózta: az ingyenjegyes tinédzserek nem tartották be a dress code-ot. Seth Rogan ekkor szállt be, hogy ja, csak az alkalmazottak gyerekeivel bánnak rosszul, mással nem. Így már minden oké.

A United Airlines eddig nem adott ki újabb közleményt, korábbi véleményük mellett kiállnak, miszerint teljesen szakszerűen jártak el. A leggings nem megfelelő öltözet.

Borítókép: GVK/Bauer-Griffin/GC Images

(Jezebel, Vulture)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik