Szórakozás

Berkit, Bárdosit és Kulcsár Edinát is elküldené Ázsiába a TV2

Ahogy arról már korábban mi is írtunk, ázsiai valóságshow-t indít a csatorna Ázsia Expressz címmel, ahol hét sztárpár Vietnámból indulva, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több mint 5000 km-t megtéve – és mindezt úgy, hogy napi egy dollárral a zsebükben még különböző feladatokon is át kell verekedniük magukat az idegen országokban, ahol feltehetően a legalapvetőbb kommunikáció is gondot fog okozni nekik.

Nos, ebbe a műsorba a comment:com blog értesülései szerint már meg is van pár jelölt, akik lassan kezdhetik a csomagolást az egzotikus kalandtúrára. Információik szerint Kulcsár Edina kissé megosztó pasijával, Csutival vágna neki a nagy utazásnak,  de Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is egymásra lennének utalva; ezen túl pedig Cseke Katinka, Muri Enikő és Berki Krisztián, valamint Gaál Noémi és Németh Lajos szereplését is biztosra veszik, de esetükben még nem tudni, ki lesz az a celeb, aki velük tart majd a realityben.

Rajtuk kívül pedig állítólag Szűcs Judith és a lánya, továbbá Stohl Luca és R. Kárpáti Péter neve is felmerült, műsorvezetőként pedig Ördög Nórát említik a posztban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik