Szórakozás

Ezért hagyta ott a tévézést Dombóvári Vanda

dombóvári-vanda (dombóvári vanda)
dombóvári-vanda (dombóvári vanda)

Az RTL Klub egykori műsorvezetője néhány hónapja új életet kezdett: 17 év után abbahagyta a tévézést, és 25 év után visszaköltözött Gyulára, ahol a Várfürdő kommunikációs igazgatói feladatait látja el.

“Annak ellenére, hogy évtizedek óta nem éltem a városban, lokálpatrióta Gyulai vagyok. Mindig is imádtam hazajárni, volt, hogy egész nyáron itthon voltam, még forgatni is innen jártam. Nagyon boldogan jöttem most is haza, tele reményekkel, várakozással. Tavaly év végén felkértek kommunikációs igazgatónak, amit nagyon megtisztelőnek éreztem. Nem a tévé kárára mondtam fel, egyszerűen nem tudtam volna 250 kilométerről, Budapestről ellátni ezt a feladatot. Egyébként mindig is szerettem is a kalandokat, izgalmas is volt az eleje: százötven új munkatársat megismerni”

– mondta a Borsnak Dombóvári Vanda, akinek nagyon tetszik a vidéki élet.

“Semmiképp nem olyanok a hétköznapok, mint a fővárosban, ahol volt, hogy másfél órát utaztam egy forgatási helyszínre. Most öt perc alatt vagyok biciklivel a munkahelyemen. Az is különbség, hogy ha itt megkérdezik, hogy vagyok, meg is várják a választ. Az is fontos szempont volt ebben az én nagy döntésemben, hogy Gyulán nagyon jó a levegő, ami a kisfiamnak is jót tesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik