Szórakozás

Kiss Ramóna helyreteszi a köldökén rugózó kommentelőket

Váratlanul sokakat érintett meg egy szerda délelőtt kialakult vita Kiss Ramóna Facebook-oldalán. Ahogy írtuk, a színésznő csak arra szerette volna biztatni rajongóit, szavazzanak rá a Playboy ‘múzsa’ kategóriájában, de a kommentelők inkább rászálltak a képre, melyet posztja mellé rakott.

A fotón bikiniben látható, a felvétel a BEST magazin nyári különszámához készült még hónapokkal ezelőtt. Az élesszemű kommentelők arra hívták fel a figyelmet, hogy nincs köldöke, és szerintük ez nem másra utal, mint hogy véletlenül leretusálták róla.

Megkérdeztük Kiss Ramónát is, mit gondol a váratlan kommentháborúról, melyre az ügyet láthatóan inkább szórakoztatónak, mint felháborítónak tartó színésznő annyit válaszolt:

Már hogy ne látszana a köldököm! Csak rá kell nagyítani! A fotó egyébként a BEST nyári különszámában jelent meg, ott is meg lehet nézni.

Mivel a fotót megjelentető magazin kiadója – ahogy a 24.hu-é is – a Centrál Médiacsoport, házon belül gyorsan utánajártunk annak is, mit gondolnak a vitáról a Best munkatársai. Kérdésünkre ők is azt felelték, Kiss Ramónának van köldöke, és ez bizony a képen is látszik, ellenőrizték.

Reméljük, tényfeltáró írásunknak köszönhetően a kedélyek gyorsan lenyugodnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik