Szórakozás

Hamarosan eldől, Steiner Kristóf maradhat-e tovább Izraelben

Március 23-án az Izraeli Bevándorlási Hivatal egyszer és mindenkorra eldönti a sorsomat, a sorsunkat. Mi lesz a munkámmal a Time Out Israelnél? És a lekötött főzőkurzusaimmal, kulináris túráimmal itt Izraelben? Maradok, maradunk -e Tel Avivban, vagy nem hosszabítják meg a munkavízumomat? Nem tudhatjuk – mert válni, majd újra szerelmesnek lenni az izraeli bürokrácia útvesztőinek legmélyére vezet”

– írja többek közt Facebookon megosztott bejegyzésében a médiaszemélyiség, aki korábbi válása miatt került nehéz helyzetbe választott otthonában, ahonnan így lehet, hogy hamarosan távoznia kell.

Szerelme, a színész Nimrod Dagan viszont éppen most kapott nagy lehetőségeket Izraelben, ami további dilemmát okoz a párnak.

“Nimi azt mondja, velem jön – akárhová vezet is az ösvény. Én azt mondom: ilyen kivételes tehetséggel nem foszthatom meg az izraeli színház közönségétől. Aztán mindketten csak bámulunk egymás szemébe, és mosolyogva sírunk, sírva mosolygunk, mert úgy is lesz valahogy. (…) A szerelmem nagy hírt kapott ma: két új izgalmas szerepet is kapott a követlező évadra az Izraeli Nemzeti Színházban. Ezekkel együtt már hat futó darabban játszik, kettőt pedig próbál, és emellet reklámokban, filmekben forgat, vagy épp kerekasztal beszélgetéseken vesz részt…” – számol be a hírekről Steiner Kristóf, aki a nehézségek ellenére megőrizte optimizmusát, és hisz abban, hogy “az élet majd a lehettő legjobb megoldást kínálja fel” számukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik