Szórakozás

Som-Balogh Edina egy héttel a szülés után már teljesen fitt

A Barátok Közt egykori szereplője tegnap jelentette be a jó hírt, világra hozta kislányát, Lilient, aki már egy hetes. Som-Balogh Edina a Mokka péntek reggeli adásában arról beszélt, hogy máris remek formában van.

Éppen ma reggel egy hetes. Annyira gyorsan eltelt ez az idő és én olyan gyorsan tudtam regenerálódni, hogy hihetetlen. Noelnél nem egészen ez a kép él bennem, de olyan jó érzés, hogy most minden ilyen jól sikerült. A szülés is és már most azt mondhatom, hogy teljesen fitt vagyok.

A szőke színésznő azt sem tagadta, hogy második várandósságát sokkal nehezebben viselte, fáradékonyabb volt és az utolsó hetekben már igazán “terhes volt számára a terhesség”. A szülés ellenben kifogástalanul zajlott.

Tökéletes volt a szülés, minden három óra alatt lezajlott. Ha valaki megkérdezi, hogy milyen a tökéletes szülés, amire azt mondod, hogy két óra múlva már nem emlékszel, hogy fájt, na, az ilyen. Nagy szerencsém volt most ezzel a szüléssel. Minden sokkal könnyebb volt és teljesen természetesen zajlott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik