Szórakozás

Csuja Imre a fia haláláról: Vegyék észre a szülők, ha baj van

Megrázó interjú olvasható az 56 éves színésszel az e heti Best magazinban. Csuja Imre ugyanis nemcsak unokáival megélt “mennyországáról”, és felnőtt gyerekeivel való kiváló kapcsolatáról mesélt, hanem egy hatalmas családi tragédiát is felelevenített, amiről csak sok idő elteltével tudott beszélni nyilvánosan.

Meghalt a fiam. Tizennégy éve történt, de még ma is beszélünk róla a feleségemmel. (…) Iszonyú jó tanuló volt, sportolt, jól focizott. Aztán jöttek a dühkitörések, és azt hittük, mindez életkori sajátosság. Ma már tudom, hogy nem, de már késő. Ha egy szülő észreveszi a gyerekén, hogy megváltozott a viselkedése, azonnal vigye el orvoshoz. Sokáig hibáztattam magam, hogy gyanútlan voltam, gyanútlanok voltunk”

– mesélte a színész, akinek 18 éves fia egy beszélgetés alkalmával mondta azt, hogy nem akar tovább élni. Szülei szakemberhez, nevelési tanácsadóhoz fordultak, ahonnan beutalták a pszichiátriára, de ahogy Csuja Imre fogalmaz: Gergő ezt már nem várta meg.

Ami talán feldogozhatóvá teszi ezt a tragédiát, az az, hogy a másik két gyerekünk azt mondja, nekik csodálatos gyerekkoruk volt. Nem lehetett összeomlani… (…) Tizennégy éve mindennap ordítok magamban. Nincs annál borzalmasabb, mint amikor egy szülő eltemeti a gyerekét.”

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik