Szórakozás

Mischa Barton harcol a szexvideóját kiszivárogtatók ellen

A Narancsvidék című sorozat egykori sztárja mostanában nehéz időket él. Két hónapja pszichiátriára szállították idegösszeomlása miatt, néhány hete pedig egy épületbe hajtott bele bérelt autójával.

A mostani botrány azonban az eddigieknél is rosszabb. Mischa Barton egy korábbi párja kiszivárogtatott egy szexvideót a színésznőről – ami a tudta nélkül készült – amiért a pornócégek már egymásra licitálnak. Eddig úgy tűnt, hogy az ügy nem viseli meg különösképpen Bartont, de most nyilvánosság elé állt és érzéseiről vallott.

Nem csak saját magam miatt, de az összes nő miatt is harcolok. Szeretném megvédeni őket attól a fájdalomtól és megaláztatástól, amin most nekem is keresztül kell mennem. A legrosszabb rémálmom vált valóra, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy valaki, akit szerettem és akiben megbíztam, rejtett kamerákkal lefilmezte a legintimebb pillanataimat a belegyezésem nélkül. Aztán jött még rosszabb: valaki megpróbálja ezeket a videókat eladni és nyilvánosságra hozni. Nagyon nehéz dolog, de örülök, hogy végre kiállok magamért

– nyilatkozta az Independentnek a színésznő.

Mischa Bartonnak mindeközben két gyanúsítottja is van. Szerinte exei közül Jon Zacharias és Adam Shaw is képes lehetett arra, hogy bosszúból és anyagi megfontolásból keresztbe tegyen neki, ezért távoltartási végzést kért ellenük, amit a bíróság meg is adott – írja a TMZ. Továbbá megtiltották a két férfinek, hogy árusítsák, terjesszék vagy megmutassák bárkinek is a kérdéses videókat és fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik