Szórakozás

Ha Cristiano Ronaldónak tényleg ikrei lesznek, a barátnője csak tud róluk

Az biztos, hogy Ronaldo 23 éves modell barátnője nem terhes, de ez nem jelenti azt, hogy a focistának ne születnének a közeljövőben ikrei. De kitől, mikor, és egyébként is hogy hogy? Első olvasásra ez csak egy pletyka, mindenesetre a Sun egy közeli forrásra esküszik, hogy Cristiano Ronaldo újra apa lesz.

Cristiano és a családja alig várja már, hogy találkozzon az ikrekkel. Ő nem szereti, ha nyilvánosak a magánéleti dolgai, de azt mondta szeretteinek és a közeli barátainak, hogy hamarosan ikrei lesznek, ráadásul két fiú.

– mondta valakinek a valakije valakinek. A sok kérdőjel ellenére viszont könnyen elképzelhető, hogy Ronaldo tényleg a tudatos családtervezés híve, és elérkezettnek látta az időt, hogy Ifj. Cristiano Ronaldónak testvére legyen. Egyből kettő.

Kitől?

Ha Ronaldo eddigi interjúiból indulunk ki, sosem tudjuk meg. Nem nagyon beszél a magánéletéről, az Instagramját is csak a töménytelen lábazás, napozás, focizás teszi ki, néha egy-egy közös képpel a fiával. Állítólag egy amerikai béranya szüli meg az ikreket nemsokára.

De hogy ki ez a nő, az rejtély.

A sztori ismerős, hiszen a 7 éves Ronaldo anyjáról se tudunk sokat. A legtöbbször azt olvashattuk, hogy a focista amolyan Boris Becker-módra összejött egy pincérnővel, aki azonnal teherbe is esett. Cristiano Ronaldó biztosra ment, és 10 millió dollárért (úgy 3 milliárd forintért) cserébe elhallgattatta a nőt, hogy a jövőben se jusson eszébe a sajtóhoz rohanni. Megvásárolta a kizárólagos láthatást, és a nagyszülőkkel neveli a gyerekét Madridban. Elképzelhető, hogy Cristiano Ronaldo Jr. se tudja, hogy ki az anyja.

Az emberek arról találgatnak, hogy ezzel vagy azzal a lánnyal voltam, vagy egy béranya volt a képben. Soha senkinek nem mondtam meg, és nem is fogom. Amikor Cristiano majd felnő, elmondom neki az igazságot, mert megérdemli, hiszen a fiam. De nem fogom azt mondani az embereknek, amit hallani akarnak.

– mondta egy korábbi interjúban.

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Feb 5, 2017 at 12:38pm PST

Mikor?

Az se tuti, hogy léteznek az ikrek, szóval ki tudja. Most viszont vegyük úgy, hogy Ronaldo tényleg háromszoros apa lesz, és hiszünk a Sunnak. A lap pontos hónapot nem írt,

csak annyit, hogy hamarosan megszüli az amerikai béranya az ikreket.

Amíg legtöbbször a hírességeknél teljesen nyilvánvaló, miért döntenek a béranya mellett, addig Ronaldónál teljes a homály. Tyra Banks, vagy Jimmy Fallon felesége évekig próbálkoztak a gyerekvállalással, de nem jött össze. Robert De Niro pedig 2011-ben, 68 évesen mesterséges megtermékenyítéssel vállalt a feleségével gyereket.

Hogy hogy?

Ronaldo jelenlegi kapcsolatáról nem sokat tudunk. Egy 23 éves modellel, Georgina Rodríguezzel jár vagy november óta, de ennyi. Rodríguez láthatóan nem terhes, mindenesetre továbbra is együtt vannak, aztán majd meglátjuk, hogy közösen tologatják-e a többi Ronaldót.

Az érdekesebb kérdés, hogy a modell mit szól ehhez. Az Independent egy véleménycikkben joggal tette fel a kérdést. Oké ez neki? Vagy közösen terveznek családot, és a béranya tűnt a legegyszerűbb megoldásnak? Vagy ez az egész a család külön döntése? Pár hónap, és spekulálhatunk tovább.

G

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Sep 18, 2016 at 9:35am PDT

(Borítókép: Mike Hewitt – FIFA/FIFA via Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik