Szórakozás

Szeleburdi kutyus lopta el a showt a rangos versenyen

Díjat talán soha sem fog hazavinni, de az kétségtelen, hogy Olly, a kis Jack Russel terrier volt a legnagyobb sztár világ egyik legrangosabb kutyakiállításán, a vasárnap zárult, birminghami Cruftson. A kutyus az akadályversenyben indult, de annyira túlizgulta a nyilvános szereplést, hogy már az elején rossz irányba indult el.

Aztán levert egy akadályt, kétszer is félbehagyta a szlalomot, majd a körülményeket teljesen figyelmen kívül hagyva őrült, önfeledt rohangálásba kezdett a pályán. Tényleg sokkal szórakoztatóbb őt nézni, mint egy hideg profi kimért produkcióját.

Olly nem csak az önfeledtsége miatt különleges. A gazdája, Karen Parker a Blue Cross állatvédő alapítványtól fogadta őt örökbe. A kutyust hathetesen, egy kosárban tették ki az utcára, onnan került a szervezet menhelyére.

Karen azt mondja, a most ötéves Olly mindig vicces személyiség volt. Egyszer például elszökött otthonról, és egészen a gazdi barátainak házához ment, ahol éppen festettek. A kutyus ellopott egy ecsetet, teljesen összefestékezett mindent maga körül, és természetesen saját magát is, miközben látszott, hogy semmi más nem érdekli azon kívül, hogy remekül szórakozik.

(via Telegraph, Crufts)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik