Szórakozás

Tóth Gabi bejelentette: otthagyja az X-Faktort

Tóth Gabi pénteken este a Fókuszban jelentette be, hogy nem lesz többé az X-Faktor mentora. Az énekesnő három évadon keresztül ült egyedüli nőként a zsűriben.

“Győztes mentor voltam Opitz Barbival, három X-Faktort csináltam meg, ennek köszönhetem a visszatérésemet, és hogy egy olyan megítélésem lett, amivel hatalmas rajongótáborra tettem szert. A zenei tudásomat átadhattam a fiataloknak, a kezdőknek, akik most kerültek be a szakmába. (…) Úgy döntöttem, hogy a csúcson kell abbahagyni. Nekem egy nagyon fájdalmas döntés volt, de hát ez a műsor szerelmet, barátságot hozott, kapcsolatokat, sikert, és mindent, ami egy előadónak szükség van ebben a szakmában”

– mondta Tóth, aki 2013-ban, mindössze 25 évesen csatlakozott az RTL KLub tehetségkutatójának zsűrijéhez.

Az énekesnő bizakodva tekint a jövőre, hiszen rengeteg felkérést kap, s az X-Faktor nélkül többet tud koncentrálni zenei karrierjére is.

“Szerencsére rengeteg felkérés érkezik, akár egész évben megállás nélkül adhatnánk koncerteket. De azt vallom, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, mert egy profi előadónak az a feladata, hogy olyan minőségi produktummal álljon a rajongói elé, ami maradandó élményt nyújt”

– mondta a Blikknek Tóth Gabi, aki nemrég arról is beszélt, hogy egyre nagyobb lehetőséget lát a színészetben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik