Szórakozás

Szandi büszke a lányára: Blanka nem az a csücsörítve szelfizős

Az énekesnő büszkén mutatta meg közösösségi oldalán, hogy 16 éves nagylánya milyen szép a róla készült fotókon. A sorozat azonban nem egy munka volt, hanem egy családi vállalkozás, hiszen az unokatestvére sminkelte és a keresztanyja fotózta. Szandi nem is szeretné, ha Blanka élete a kamera előtti pózolásról szólna.

Modellkedésről szó sincs. Nem azért készülnek néhanapján sorozatok róla, mert modell akar lenni, hanem mert a testvérem, Viki fotózással foglalkozik. Teljesen spontán akció volt, semmi több, vagy komolyabb nincs emögött. Blanka nem akar fotómodell lenni, mivel rengeteg más dolog érdekli

– mondta a Borsnak az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy nagyon büszke legidősebb gyermekére, aki sokkal érettebb kortársainál és ha kell öccseire is megfőz.

Blankára rendkívül büszkék vagyunk, remek kis felnőtt lett belőle. Eszébe sem jutna kevesebb ruhában fotózkodni, vagy bármi hasonló, és nem az a csücsörítve szelfizős, facebookozós lány. Ésszel használja a közösségi oldalakat. Fantasztikus ember, fantasztikus kis csaj. És nem mellesleg, nagyon jó nővére a két kisebb testvérének. Ha éppen fellépésen vagyunk, akkor boldogan főz ebédet az öccseinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik