Szórakozás

Operettben kínáltak szerepet Gundel Takács Gábornak

Mióta felmondott az MTVA-nál és nem ő vezeti a Maradj talpon!-t, mindenki arra kíváncsi, milyen műsorral tér vissza. De arra, hogy egy operettben, a Csókos asszonyban, a Zsombói Szabadtéri Színpadon, senki se számított – írja a Bors Gundel Takács Gáborról, aki túlzásnak érzi a kijelentést, miszerint “színésznek állna”, de azért megfontolja a lehetőséget.

Azért ez egy nagyon kicsi része a dolgaimnak, attól hogy játszom egy darabban, még nem leszek színész. Már ősszel felkérést kaptam, de majd csak májusban mondok végleges igent, mert még nem tudom, hol fogok dolgozni, mit fogok csinálni. (…) Miért gondolják, hogy alkalmas vagyok? Azt mondták, ez egy kis karakterszerep, nem kell énekelni, táncolni, kezdő színészekkel szokták eljátszatni. Nyugodj meg, ha nagyon rossz vagy, pillanatok alatt találunk helyetted valakit”

– mesélte a műsorvezető, aki elárulta, félve mondana igent, későbbi terveiről pedig egyelőre szűkszavúan nyilatkozott.

“Amit most világosan látok, hogy nem akarok egyetlen televízióhoz sem elszegődni. Sokkal inkább szeretnék műsorokra, ötletekre szerződni olyan emberekkel, akikkel szívesen dolgozom.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik