Szórakozás

Mostantól kedvenc városod térképét is viselheted a ruhádon

Megszületett minden városimádó álma: a térképes póló, top, szoknya és táska. Kell ennél jobb?

Egyedi pólókat hordani a világ egyik legmenőbb dolga, bár a kétezres éveket domináló vicces (illetve viccesnek tűnni akaró) feliratos pólókat látva azért sokszor felvijjogott a fejünkben élő Ízlésrendőrség szirénája.

Ezek mára szerencsére jórészt eltűntek, helyüket pedig átvették az online pólóboltok tömegei által ontott egyedi pólók. A cégek egyike sem adott még azonban akkora szabadságot, mint a nemrég színre lépett Monochrome, melynek honlapján kedvenc városunk térképének általunk kiválasztott részletével díszített pólót, topot, szoknyákat, táskát, zsebkendőt, vagy épp párnát rendelhetünk.

A rendszer nagy hátránya, hogy a térképet nem forgathatjuk, sőt, részletgazdagságát sem állíthatjuk, de ezt a fejlesztők a közeljövőben remélhetőleg javítják majd.

A pólókért, illetve párnákért 14, a topért 12, a táskáért 11, a zsebkendőért 3-5, a szoknyákért pedig 22-25 ezer forintnyi dollárt kell leszurkolnunk.

Ezek első hallásra bizarrul magas összegeknek tűnnek, de cserébe egészen (na jó, közel) biztosak lehetünk benne, hogy hasonló darabbal sosem találkozunk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik