Szórakozás

Deák Kristóf családja: Ezt mi még nem emésztettük meg

A 89. Oscar-gálán újabb magyar sikert ünnepelhettünk. Deák Kristóf rövidfilmje, a Mindenki ugyanis megkapta az aranyszobrot. A filmet egyébként bárki megnézheti IDE kattintva.

A rendező családja azóta sem győzi fogadni itthon a gratulációt, pedig mint mondják, ők is csak a tévé elől izgultak fiukért.

Este alig bírtam elaludni, aztán fél háromkor csörgött az óra, és leültünk a tévé elé. Pontosabban két külön szobában, két televíziót nézett a család, mert a férjem megfázott, nem akart minket megfertőzni. Aztán egy pillanattal előbb, hogy kimondták volna a győztest, hallottuk, ahogy a másik szobában Csaba felordít: Megvan! Azóta gyakorlatilag folyamatosan csöng a telefon, rengetegen gratulálnak. Pedig nem is mi nyertünk. Csak ülünk itt a kis lőrinci házunkban… Ezt mi még nem emésztettük meg

– mesélte a Borsnak Deák Kristóf édesanyja, Enikő.

A 61. születésnapomra kaptam a fiamtól az Oscart! Sejtettem, hogy lesz egy ilyen ajándékom, figyeltem a szakemberek előzetes véleményét

– tette hozzá büszkén az édesapa, Deák Csaba.

A díjnyertes film, sokak munkája mellett, a támogató család segítsége nélkül azonban nem jöhetett volna össze. Deák húga, Bori segített berendezni az osztálytermet, az édesapa építette meg a kuckót, amelybe elbújt szomorkodni a főszereplő kislány, és a dobogót, amelyen énekelt az énekkar. Aztán az egész család a nézők között ült statisztaként az énekverseny alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik