Szórakozás

Obama feltűnt New Yorkban és úgy fogadták, mint egy rocksztárt

Nem kétséges, hogy már most erős nosztalgiával fűtött rajongás veszi körbe a nemrég még nyaralgató volt amerikai elnököt, hiszen csak pár másodpercre jelent meg az amerikai nagyváros utcáján, mégis kisebb tömeg gyűlt össze a közelben, hogy kitörő éljenzéssel fogadja őt. Ha nem töltene be a videó, itt megnézheti.

Obama a Simons Alapítvány irodaházában járt pénteken. A TMZ szerint a Chicagóba tervezett Obama Elnöki Könyvtár támogatásáról folytatott tárgyalásokat.

Úgy tudni, az ismert emberbarát, matematikus és befektető, James Simons és a felesége, Marilyn, 700 ezer dollárral (körülbelül 200 millió forinttal) járul hozzá a könyvtár alapításához.

A New York-i felvétel nemcsak azért érdekes, mert Obamát tényleg minimum úgy kezelik az emberek, mintha egy hollywoodi csillag vagy egy rocksztár lépkedne végig a vörös szőnyegen. Feltűnő az is, hogy még mindig olyan védelemben részesül, mintha az Egyesült Államok vezetője lenne. Nézzék csak a titkosszolgálat embereit!

Nem állítjuk biztosra, hogy Donald Trump sokak számára sokkoló választási győzelmének és enyhén szólva is megosztó intézkedéseinek bármi köze lenne az exelnököt körülvevő lelkesedésnek, de erős a gyanúnk rá, hogy azért van némi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik