Szórakozás

Aurelio szerencsejátékból tartja el magát

Az egykori valóságshow nyertes megszálottja a sportfogadásoknak. Szenvedélyét édesapjától örökölte, de néhány hónapja már nem csak hobbiból teszi meg a téteket. Ebből tartja ugyanis el magát.

Tavaly novemberben kezdtem ezzel foglalkozni, akkor volt egy éve, hogy Papa elment. Olyankor még többet gondolok rá, és tudtam, hogy ő rendszeresen fogadott meccsekre. Amikor meg­nyertük azt a 2,3 millió­t, akkor csak kettő meccsem tett hozzá, 12 az ő tippje volt

– kezdte a Blikknek Aurelio, aki azt is elmondta, hogy komoly munkát fektet mindebbe, olyankor pedig meg is van a haszon.

Akadnak napjaim, amikor megháromszorozom a fizetésemet, de ehhez órákat töltök a laptop előtt. Néze­getem az eredményeket, a mérleget, sérüléseket, ki játszik otthon, ki idegenben. Sokszor hajnali 2-ig nyomkodom a gépet és nézem az ered­ményeket, kedvesem, Dominika ilyenkor már alszik.

Persze nem mindig fordul úgy a szerencse, ahogy Aurelio szeretné. Erre az esetre van némi tartaléka, amit azonban az édesanyja kezel.

Van egy kis tartalékom, amihez nem nyúlok. Ezek nem milliók, de pont mindig annyi, hogy ha bármi történik, legyen mihez nyúlni. Elég szégyen, de odaadom anyámnak, hogy ő kezelje. Ilyen téren még nem értem meg, de semmi más nem tart vissza jobban, mint hogy anyád azt mondja, hogy nem, fiam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik