Szórakozás

Kulcsár Edina aggódhat: két szerettére is műtét vár

Néhány hónappal ezelőtt még saját műtétjére készült Kulcsár Edina, most azonban sokkal jobban aggódik, hiszen pénteken két szerette is műtőasztalra kerül. Legjobb barátját és szerelmét is megoperálják, amiről közösségi oldalán számolt be.

Két szerettemet is megműtik! Bazsi a legjobb barátom, akit hátsó keresztszalag szakadással, Csutit pedig csontkinövéssel műtenek. Az én drágám, szemmel láthatóan élvezi a helyzetet! Imádja az altatást, de főleg azt várja, ami utána következik… Hogy mindenki lesi majd a kívánságait! Mivel Balázs kissé tartott ettől a beavatkozástól, Csuti (hogy megmutassa milyen jó barát), szolidaritásból szintén megcsináltatja a lábát. Tehát a két fiú megbeszélte a dokival, hogy egy napon műtse őket… Én meg ápolhatok 2 nagyon-naaagyon rossz beteget… Sebaj! Akiket szeretünk, értük bármit megteszünk.

Két szerettemet is megműtik! Bazsi ( @millerbalazs ) a legjobb barátom, akit hátsó keresztszalag szakadással, Csutit ( @csut.i ) pedig csontkinövéssel műtenek. Az én drágám, szemmel láthatóan élvezi a helyzetet! Imádja az altatást, de főleg azt várja, ami utána következik… Hogy mindenki lesi majd a kívánságait! Balázs nagyon-nagyon izgul, ami abszolút érthető. 1,5 éve motorozás közben ütötte el egy autó, ahol majdnem ott maradt az egyik keze… Akkor annyira súlyos volt a karja, hogy a lábával nem is nagyon foglalkoztak. Nemrég derült ki, hogy el van szakadva a hátsó keresztszalagja, ami viszonylag elég ritkán fordul elő, így egy jóval komolyabb és hosszabb műtét vár rá, mint Csutira. ⛑ Mivel Balázs kissé tartott ettől a beavatkozástól, Csuti (hogy megmutassa milyen jó barát), szolidaritásból szintén megcsináltatja a lábát. Tehát a két fiú megbeszélte a dokival, hogy egy napon műtse őket… Én meg ápolhatok 2 nagyon-naaagyon rossz beteget… Sebaj! Akiket szeretünk, értük bármit megteszünk.❤

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 24., 00:01 PST

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik