Szórakozás

Magyar tervező táskája a “legmenőbb bőrkiegészítő” New Yorkban

“A New York-i Fashionista.com szerint a legmenőbb bőrkiegészítő, amit valaha láttak, az AGNESKOVACS Pons hátitáska. Nagyon örülünk ennek, köszönjük!!”  – olvasható a legújabb magyar siker a kifinomult elegenciájáról, és egyedi táskáiról híres tervező, a Moholy-Nagy Egyetem hallgatójaként végzett Kovács Ágnes hivatalos Facebook-oldalán.

A fiatal tervező munkáit több elismerés is érte itthon, a Central European Fashion Week Gombold újra! pályázatán 2013-ban a legjobb fiatal kiegészítőtervező díját nyerte el, majd 2015-ben elnyerte a Kozma Lajos ösztöndíjat. Táskái olyan magazinokban is szerepeltek már, mint az orosz Marie Claire vagy a holland L’Officiel Homme. Ágnes bőr iránti szenvedélye otthonról ered, a Bácsborsódról, Moholy-Nagy László szülőfalujából származó tervező családjában több generáció foglalkozott bőrművességgel. Ez az örökség máig meghatározza tervezői személetét – tudhatjuk meg a márka weboldaláról.

A neves amerikai divatlap most pedig cikkében méltatja a magyar tervező egyszerű, letisztult darabját; amit IDE kattintva azonnal el is lehet olvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik