Szórakozás

Tóth Gabi: Bármennyire komoly a tét, el kell fogadni a játékszabályokat

Az énekesnő szerint az előrejelzések arra engedtek következtetni, hogy produkciója akár győzhet is a hazai eurovíziós dalválasztóban.

Az új stílussal előrukkoló énekesnőnek a várakozásokkal ellentétben a TOP 4-be sem sikerült bejutni A Dal szombat esti döntőjében, ahol végül Pápai Joci diadalmaskodottTóth Gabi rögtön a verseny után saját közösségi oldalán gratulált a győztesnek, és beszélt arról, hogy bár kicsit szomorú, de azért örül is, hogy eljuttatta közönségéhez új dalát, és bízik benne, hogy álmát majd sikerül a későbbiekben megvalósítania.

A Borsnak is hasonló gondolatokat fogalmazott meg a Hosszú idők előadója, aki azt is elárulta, csapatával és családjával bulizott egyet a finálé után, de Geszti Péter – akivel éppen a Rapülők koncrtre készül együtt – is megölelgette a szereplése után.

“A rengeteg hazai és nemzetközi visszajelzés, pozitív üzenet, amit kaptam a Hosszú idők miatt, arra engedett következtetni, hogy ott lesz a dal a legjobb négyben, vagy akár győzhet is. Bármennyire komoly is a tétje egy ilyen versenynek, aki részt vesz benne, annak el kell fogadnia a játékszabályokat. Nagyon megható az, hogy sokan drukkoltak nekem. Remélem szeretni fogják a következő dalokat is, és eljönnek majd a koncertekre. Megtisztelő az a sok szeretet és rengeteg pozitív visszajelzés, amit kaptam, egy előadót a közönsége tart életben. Tehát minden kedves üzenetért, kommentért és támogató levélért nagyon-nagyon hálás vagyok!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik