Szórakozás

Gáspár Bea is szerepel majd a Konyhafőnök celeb kiadásában

Március végén visszatér az RTL Klubra A Konyhafőnök versenye, ám ezúttal celebek csapnak majd össze. Az már hétfő reggel kiderült, hogy az első gyermekével várandós Horváth Évát a nagy pocakja sem tartotta vissza attól, hogy igent mondjon a felkérésre, később a műsor promó videójában újabb ismert arcokat fedeztünk felPeller Anna, Danics Dóra, Szabó Győző, Sváby András és az ÉNB Kristófként ismert Törőcsik Dániel is fakanalat ragadnak majd.

A Fókusz hétfő esti adása azonban mind a 26 versenyzőt leleplezte, akik között színészek, modellek és sportoló is található. Így például már gőzerővel készül a versenyre Csollány Szilveszter, ÉNB Alexa, Tóth Szabi, Winkler Róbert, Faragó András ‘Topi‘ és Gáspár Bea is.

Keleti Andrea annyira komolyan veszi, hogy a műsor előtt még órákat is vett és egy cukrászt is felkeresett, hogy ügyesebb legyen. Nemcsak ő készül azonban keményen, Angyal András versenytáncos is a recpteket bújja, ahogyan az X-Faktoros Gorbunov Dmitrij, a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófia, Dombóvári Vanda, Laky Zsuzsi, Kocsis Korinna, Zsidró Tamás, Nagy Ervin, Czutor Zoltán, a kajakozó Kovács Katalin, Hajdú Steve, Epres Panni és Sári Évi is, akik mind megküzdenek majd a 10 millió forintos fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik