Szórakozás

Gyermekpornót talált férje gépén, elvette a gyámhatóság Lisa Marie Presley ikerlányait

Elvis Presley egyetlen lánya, a korábban Michael Jackson és Nicolas Cage feleségeként is ismert Lisa Marie Presley igen nehéz napokat él mostanában. A 49 éves énekesnő-dalszerző ugyanis “megdöbbentő, szörnyű, és gyomorforgató” felvételeket talált negyedik férje, az 55 éves Michael Lockwood számítógépén – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Közös gyermekeikről, a nyolcéves Finleyről és Harperről állítólag a szintén zenész férfi olyan felzaklató képeket tárolt a gépén, amelyek miatt Lisa Marie azonnal megindította a válási procedúrát, és egyben a nyomozás is elkezdődött; aminek folytán az ikerlányokat egyelőre gyermekvédelmi őrizetbe helyezték a kaliforniai gyermekvédelmisek.

A 2006-ban házasodott pár egyébként az anyagiakon sem tud megegyezni, mivel Elvis lánya állítja, férje többször is az engedélye nélkül vett le komoly összeget a bankszámlájáról, így örökségéből sem maradt mára túl nagy összeg. Lisa Marie-nek egyébként harmadik házasságából is van két gyereke, akik már felnőttek, és önálló életet élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik