Szórakozás

Nem kapta meg a félmilliós ruhát Medveczky Ilona, aki már a tervező nevét sem ejti ki

A 75 éves ráncművész ruhája igen különleges, és rendkívül sokat mutató volt az idei Story-gálán, pedig eredetileg nem is ezt az egyébként több évtizede a birtokában lévő estélyit  viselte volna, csak éppen összeveszett a fiatal divattervezővel.

“Ilona úgy környékezett meg, hogy készítsek neki egy bodyt, amit majd valamelyik ruhájához felvehet. Úgy döntöttem, nem csak egy bodyt­ kap, készítünk egy gyönyörű ruhát a gálára. Januárban csak ezen a projekten dolgoztam. Először az uszállyal volt problémája. Azt találta ki, hogy varrjunk a csipkeruhára egy tépőzárat, így a bevonulás után leveheti. Azután a fűzőbe kötött bele. Azzal állt elő, hogy kössünk damilt a nyaka köré, amivel ráfeszíti a melleire az anyagot. Úgy döntöttem, én nem fogom a ruhát megalázni Ilona miatt. Akkor közvetlenül a szabóval beszélt, hogy csinálja meg a változtatásokat. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem adom oda neki a ruhát” – mesélte a Pépo márka tulajdonosa, Pomozi Péter a Blikknek, aki egyébként Medveczky Ilona tavalyi báli ruháját is alkotta. A 22 éves tervező az idén végül nem viselt, közel félmillióba kerülő darabot Olaszországban próbálja meg értékesíteni.

Én ennek a gyereknek a nevét is elfelejtem, nekem erre nincs szükségem. A nevemen akar felkapaszkodni, ahelyett, hogy megköszönné, hogy hajlandó voltam beleesni ebbe a hihetetlen borzadályba”

– nyilatkozta a bulvárlapnak a táncosnő, aki eredetileg az alább látható kék ruhát viselte volna a rendezvényen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik