Szórakozás
Budapest, 2015. január 28.
Pécsi Ildikó színésznõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Hazaengedték a kórházból Pécsi Ildikót

24.hu
24.hu

2017. 02. 14. 06:21

Korábban a témában:

Ahogy azt korábban megírtuk, megromlott egészségi állapota miatt kórházba került a 76 éves színésznő, ahonnan azonban a hétvégén már haza is engedték.

“A művésznő már jól van, egy kicsit fel kellett „turbózni”.  Az orvosi utasítás szerint nem szabadna idegeskednie, de ezt elég nehéz ebben a helyzetben megállnia” – mondta el a Borsnak egy közeli ismerős.

Jelen állás szerint ugyan egyetlen per sincs folyamatban Pécsi Ildikó, a fia, és annak exfelesége, Pártos Csilla között, mivel a bíróság kimondta a válást, és a vagyont is elosztották;már ami volt, sok mindent ugyanis sem Csaba, sem gyermeke anyja nem kapott – még egy ingatlant sem. Amiben Pártos Csilla és a fia lakik, az Pécsi Ildikóék tulajdona, ebből a lakásból szeretnék minél előbb kiköltöztetni a volt menyüket. A művésznő ügyvédje szerint példaértékű az az emberi tartás, amivel Pécsi Ildikó viseli a megpróbáltatásokat.

“Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon” – monda el dr. Bilkei Dávid ügyvéd, dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje azonban még három ügyben szeretne érdeket érvényesíteni: rokontartás miatt, vagyonközösség megszüntetése miatt, és egy ajándékozási szerződés érvénytelenítése tárgyában.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Bécs, 2018. január 13.
A legutóbbi választások nyomán az Osztrák Néppárt (ÖVP) és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) koalíciójával december közepén meglakult új osztrák kormány ellen tiltakoznak tüntetők Bécsben 2018. január 13-án. (MTI/EPA/Florian Wieser)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.