Szórakozás

Élve temetteti el magát egy orosz férfi csütörtökön

Minden ember retteg a haláltól, vagy legalábbis attól, amiben meg fog halni. Senki sem vágyik lassú, hosszú szenvedésre, ezért az egyik legfélelmetesebb dolog, ha élve temetik el az embert. A viktoriánus korban, a nem túl fejlett orvostudomány miatt, sokan, joggal tartottak attól, hogy esetleg idő előtt helyezik őket örök nyugalomra, ezért harangot erősíttettek a fejfájukhoz, melynek zsinórját a koporsóba vezettették, hogy ha magukhoz térnének a temetés után, jelezni tudják, hogy tévedés történt.

Egy harminc éves orosz fenegyerek, aki Gabar néven készít videókat, úgy döntött kipróbálja, milyen érzést.

„Nemrég volt az esküvőm, ahol úgy megvertek, hogy semmire sem emlékszem az egészből. Elhatároztam, hogy teljesen megváltoztatom az életem, úgy döntöttem, hogy bármire képes vagyok.”

Így mutatkozik be Gabar, aki azóta, a fentiek jegyében verekedett már profi bokszolóval, és tetovált a saját bordáira.

Egy méter mély sírját is magának ásta meg, majd elment koporsót szerezni. A temetkezési vállalkozónál azonban rájött, hogy a valódi koporsók nem nagyon engednek magukba levegőt (miért is tennék?) ezért aztán saját magának épített egy fadobozt.

Gabart február 16-án, csütörtökön, magyar idő szerint délben temetik el és a terv szerint 24 órát tölt a föld alatt. Az akciót élőben lehet majd követni a férfi Youtube-csatornáján, illetve RT Play Facebook oldalán.

(via RT)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik