Szórakozás

Itt a myMeki kupon alkalmazás! (X)

Mostantól elég csak a mobilunkat felmutatni a McDonald’s-ban

A McDonald’s január elején indította el digitális kupongyűjtő alkalmazását, a myMeki appot, amit alig egy hónap alatt több mint százezren töltöttek le. Februártól már a jól ismert papírszelvényes ajánlatok is bekerülnek az alkalmazásba, így nem kell többé a pénztárcában vagy farzsebben felejtett, elrongyolódott kuponokkal bajlódni. Mostantól elég felmutatnunk a telefonunkat az éttermekben, és máris hozzájuthatunk a Meki kedvezményeihez.

A myMekivel nyomon követhetjük az összes magyarországi étteremben elérhető kuponajánlatot, egyszerűen, kényelmesen kezelhetjük kuponjainkat, és barátainkkal is bármikor megoszthatjuk őket. Az alkalmazás Android és iOS platformon is elérhető, az applikációt egy egyszerű regisztrációt követően pillanatok alatt le tudjuk tölteni a telefonunkra. A myMekivel egyszerre több ajánlat között is lehet böngészni, és a megszokott kedvencek mellett az időszakosan elérhető különlegességekre is találhatunk kuponokat.

A myMekivel a McDonald’s a gyors, kényelmes megoldások híveinek ajánl egyszerű megoldást, de azzal, hogy február 1-től az alkalmazással a papírkuponok is kiválthatók, a környezettudatos vendégeknek is szeretnének a kedvében járni. Mostantól tehát minden McDonald’s kupon elérhető lesz egyetlen helyen: a mobiltelefonunkon. Az alkalmazás az androidos és iOS-es appstore-okból és a McDonald’s oldaláról tölthető le.Advertisement

 

Mentés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik