Szórakozás

Puskás Peti megbánta, hogy hazudott

Vezetékneve miatt sokan kérdezgetik Puskás Petit, hogy rokona-e a híres focistának, Puskás Ferencnek. Az azonos vezetéknéven kívül nincs közöttük semmilyen kapcsolat, azonban a színész-fociválogatott tagjai rávették, játssza el a legendás futballista unokáját egy olaszországi meccsen.

“Édesapám, nagy­papám a színész-fociválogatott tagja volt, mint most én is. Ahogy apuval a színházba bementem, a meccsekre is elkísértem. Egyszer Olaszországban játszottak, oda is mentem velük. Öcsi bácsi szintén jött volna Spanyolországból utánunk, de betegsége miatt végül le kellett mondania a kupát. Az olaszok viszont készültek, ünnepséget, interjúkat szerveztek neki. A buszban összeült egy ki­sebb kupaktanács Nemcsák Károly vezetésével, és azt találták ki, hogy ne okozzunk csalódást, ha Öcsi bácsi nem is, legalább az unokája eljött”

– mondta a Borsnak az X-Faktor mentora, aki ekkor 12 éves volt.

“A meccsen nekem kellett elvégezni a kezdőrúgást, díjakat és okleveleket is átvettem, be­szélgettem idős futballistákkal. A helyi újságokba képek és cikkek készültek rólam. Interjút azért nem adtam, arra figyeltünk, hogy tovább ne bonyolítsuk a helyzetet”

– tette hozzá Puskás Peti, aki azóta már megbánta, hogy hazudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik