Szórakozás

Tűz ütött ki a TV2 stúdiójában

Vasárnap este győztest hirdettek a Sztárban sztár+1 kicsi versenyében. A kilenc héten át menetelő párosok közül végül Pál Dénesé és Varga Viviené lett a dicsőség.

A nézők közül talán csak kevesen vették észre, hogy az élő adás utolsó pillanataiban tűz ütött ki a TV2 stúdiójában. Az egyik pirotechni­kai mutatvány gyújtotta be a díszletet.

“Kimondták a nevünket, ünnepelni kezdtük a győzelmünket. Láttam, ahogy az embe­rek fentről kiabálnak felénk, de nem értettem, mit. Először még integettem is nekik, aztán egyszer csak leolvastam a szájukról, hogy: ég a díszlet! Akkor vettem észre, hogy mögénk mutogatnak, megfordultunk, és láttuk a lángokat, amit másodpercek alatt oltani kezdtek a stábtagok. Szerencsére gyorsan elhárították a veszélyt”

– mondta a Borsnak Vivien.

A tűzesetet a TV2 sajtóosztálya is megerősítette. A lapnak megküldött közleményükben azt írják, nem volt ijedtség, mert a tűzoltó kollégák – akik a próbákon és az élő adás alatt mindig jelen vannak – azonnal eloltották a tüzet. A tűzjelző sem kapcsolt be a gyors intézkedésnek köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik