Szórakozás

Fenyő Iván mindenkit vár vacsorára

Igencsak meglepő felhívást tett közzé a spirituális utakon járó színész a Facebook-oldalán.

Aki erre kedvet és ingerenciát érez, az ugyanis most együtt vacsorázhat és cseverészhet Fenyő Ivánnal egy egészen intim környezetben, maximum harmincfős társaságban.

GYERE FEL IVÁNHOZ!!!

Új dologra hívlak. Gyere fel hozzám! HADD LÁSSALAK VENDÉGÜL! TÖLTS EL EGY ESTÉT VELEM, és beszélgetőpartneremmel! Mindig valaki mással! Valakivel, akit tisztelek, akit szeretek, aki barát, de főleg olyan valakivel, akinek van mondanivalója, és aki számomra ÉRTÉKET KÉPVISEL. (…)

Biztos, hogy szó lesz majd az Életről, hitről, háláról, alázatosságról, értékekről, a kitartásról, a bátorságról, a minket körülvevő fényről (vagy sötétségről), tudatosságról, a kultúráról természetesen, de ugyanúgy a mindennapokról is. Arról, hogy hogyan örüljünk jól, hogyan álljunk talpra, hogyan motiválódjunk, hogyan legyünk boldogabbak, mik a céljaink és hogyan érjük el azokat, meg, hogy hogyan érezhetnénk (még) jobban magunkat.

No meg a csajokról, pasikról, szerelmekről, csalódásokról, szerepekről, filmekről, színházról, örömről, bánatról, a testünkről, a lelkünkről. Mennyi és mennyi minden, amiről beszélhetünk!Erről beszélgetnék meghívott beszélgetőpartneremmel, és persze Veletek. KÖTETLENÜL, SZŰK KÖRBEN, CSALÁDIASAN, TABUK NÉLKÜL.

– írja többek közt a színész, akinek teljes bejegyzését alább olvashatod el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik