Szórakozás

Reviczky Gábor: Inkább végeznék magammal, hogy ne legyek terhére a családomnak

A 67 éves színész korábban már elárulta, azért távozott a Nemzeti Színháztól, és lett szabadúszó 33 év után, mert kerülni szeretné a stresszt, miután egy látó segítségével felismerte, korábban átesett két infarktuson. Reviczky Gábor most arról mesélt, jól érzi magát, nincs gond a szívével, de komoly betegséget nem tudna elviselni.

“Ha magatehetetlen beteg lennék, akkor inkább végeznék magammal, mintsem, hogy terhére legyek a családomnak. Ezt a fajta kiszolgáltatottságot nem bírnám. Most így gondolom egészségesen, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Egyébként teljesen jól vagyok. Csak a vérnyomásomra szedek gyógyszert, ami az utóbbi években alakult ki. Sokkal kevesebbet egyébként nem dolgozom, a lényeg inkább az, hogy én határozzam meg, hogy mit csinálok” – mondta el a Borsnak a színész, aki jelenleg az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában látható, aminek forgatásáról egy kis kulisszatitkot is elmondott.

“Rettentő kemény forgatás volt. Óriási anyagot kellett leforgatnunk rövid idő alatt. A körülmények is borzalmasak voltak. Novemberben forgattunk nyári jeleneteket – Pilisszentléleken rettenetes hidegben álltunk rövidnadrágban, atlétában. Úgy forgattunk, mint ahogy a hivatásos mesterlövészek dolgoznak: jégkockával a szánkban, hogy ne látszódjon a leheletünk. De jó munka is volt ez színészi szempontból: jók a jelenetek, nem kell hülyéskedni. Sőt komolyan kell venni, attól lesz maga a helyzet humoros.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik