Szórakozás

Liptai Claudiáért nagyon aggódott a lánya

A 10 és fél éves Panka zokogott, mikor megtudta, hogy édesanyja gyermeket vár – minderről maga a műsorvezető számol be a Bestben hetente jelentkező baba-mama naplójában.

“Amikor elmondtuk Pankának, hogy babát várok: zokogni kezdett. De nem féltékenységében, hanem, hogy velem mi lesz? Hogy én biztos jól leszek-e? Akkor értettem meg, mennyire fontos szereplője vagyok ennek a néha nehezen kezelhető kiskamasz életének. Megnyugtattam, hogy minden rendben lesz, és ő szép lassan el is hitte nekem” – írja többek közt Liptai Claudia, akinek nagy kő esett le a szívéről azáltal, hogy lánya imádja a kisöccsét, és ugyanez fordítva is igaz. 

“Annyira fontos Pankának a napi többszöri kontaktus vele (kb. ezer puszi fejre, lábra, fülre, etetés, ölelés), hogy ennek fejében nagyjából figyel rám. És Marci is imádja a nővérét. Szó szerint kivirul a feje, ha Panka fölé hajol” – olvasható a magazinban, ahol a tévés összegzést is készített mozaikcsaládjukról: lányának öt fiútestvére, míg fiának három nővére van, így már “nyolc csodás emberke” veszi körül a testvér nélkül felnőtt színész-műsorvezetőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik