Szórakozás

Rába Tímea 14 éves lányát elmebetegek zaklatták

A politikusfeleség szépségét kislánya, Nina is örökölte, ami azonban hátrányokkal is jár. Nemcsak a modellügynökségek, de néhány ferdehajlamú férfi is megkörnyékezte a tinédzsert a közösségi oldalán. Rába Tímea így végleges elhatározásra jutott.

Volt egy-két férfi, aki az én oldalamon keresztül rászállt a lányomra. El­kezdtek írogatni nekem Ninával kapcsolatban, majd megtalálták őt is, és neki is írogattak elmebeteg módon. Félelmetes volt. Léptünk, és többek között ennek is köszönhető, hogy a lányom nincs fent a Facebookon. Elvették a kedvét. Csak egy másik oldalon található meg, ahova ugyan tölt fel képeket, de ő dönti el, ki láthatja a fotóit

– mesélte a Borsnak az egykori szépségkirálynő, aki szerint a lánya egyáltalán nem magamutogató, sőt, korosztályához képest sokkal megfontoltabb.

Követem őt, látom, mit csinál, de ő maga is elmond mindent. Nemrégiben például napokig rágódott azon, hogy kitegyen-e egy fürdőruhás képet. A korosztályában ez normális dolog, ha valaki elutazik valahova, az az első, hogy közzétesz magáról egy bikinis képet. Megmondtam neki, nem szólok bele, gyönyörű vagy lányom, ahogyan érzed, én büszke vagyok rád. Végtelenül becsülöm benne, hogy nem a külvilágnak élő mai fiatal, hanem szerény, tiszta lelkű, jól tanuló lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik