Szórakozás

Laci bácsi szeretné, ha vége lenne a hadjáratnak

Schobert Norbert a hétvégén a kórházi ágyában fekvő Benke Laci bácsiról osztott meg képeket közösségi oldalán és keményen megszólta azokat, akik az elmúlt hetekben a szakács munkáját kritizálták. A fitneszguru Fördős Zét személyesen is kiemelte és azt üzente neki, inkább tanuljon meg főzni. A gasztroblogger persze reagált a támadásra, elmondta, hogy Schobert balhéja egy PR-szagú lájkvadászat, ezt követően pedig Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában is egymásnak estek.

Az Update atyja azonban nem tud leállni, továbbra is kiáll korábbi véleménye melett, hogy a rosszindulat jutatta betegágyra Laci bácsit. Mindamelett hangsúlyozza, hogy ő már többször is meglátogatta, ám jócselekedetéért csak bántást kap.

Laci bácsit kritizálni olyan, mintha holnap Bálint gazdát a „fűnyíró magazinban” leírná a szakma. Vagy Vitray Tamást kritizálná egy kezdő riporter. Láttam, hogy bántják, és melléálltam. Ez a bűnöm, most ezért bántanak engem. Tizenöt éve dolgozom vele, több közös munkánk volt, nagyon jó szakember. Hiába mentegetőznek, én bent voltam nála, elmondta: ezért került be. Hiába próbált vidám maradni, megviselte. Én már kétszer voltam bent nála, akik megbántották, még egyszer sem. Sőt fel sem hívták

– magyarázta a Borsnak Schobert.

Eközben az érintett, Benke László úgy nyilatkozott a lapnak, hogy egyre jobban van, így hamarosan hazamehet a kórházból, de nagyon szeretné, ha már véget érnek az egész hadjárat és védelmezni se próbálná őt senki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik