Szórakozás

Így keres milliókat Hajdú nélkül Sarka Kata

Nyolc év házasság után július végén költözött el Hajdú Pétertől két gyermekével Sarka Kata. Az elválás sosem könnyű, és anyagilag is megviseli a családokat. Kata élete viszont egészen szépen alakul. Nem másfél szobás panelbe költözött a gyerekeivel, nem metróval jár, mi több, bizonyos szempontból jobban is él, mint a férjével. Milliós szerződéseket kötnek vele, világcégek arca lett. Budapest több pontján, kétszáz négyzetméteres óriásplakátokon látható.

“Azt hiszem, hogy a sok munka és a fantasztikus lehetőségek, amelyekkel megkerestek az elmúlt fél évben, valamelyest kárpótoltak a nehéz hónapok után, amiket átéltünk. Örömmel vállalom el ezeket a munkákat, hiszen egyrészt hatalmas elismerést jelentenek, olyan cégekkel dolgozom együtt, amelyekre igazán büszke lehetek, másrészt nehéz egyedül megteremteni az anyagi biztonságot a gyermekeimnek. (…) Sokan a fejemhez vágták már, hogy ezeket a sikereket Peti miatt értem el. Ez nem igaz, már önálló brandként működöm, ha felkérnek valamire, Sarka Kataként kérnek fel”

– mondta a Blikknek Sarka, akit nemrég még egy gazdag celeb akart felszedni.

Hajdú Péter exe luxuslakásban él a XII. kerületben, prémiumkategóriás autóval jár, és még egy elegáns, méregdrága órát is megvillantott a közösségi oldalán. Ebből úgy látszik, minden szempontból jobban él, amióta nincs együtt volt férjével.

“Úgy fogalmaznék, nem jobban, ki­egyensúlyozottabban élek, mint Petivel. Harmincéves lettem, a Rolex órát a szüleimtől kaptam ajándékba. Tény, hogy új autóm van, a Mercit otthagytam Petinél. A lakásom valóban nagyon szép, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén élünk”

– mesélte a Borsnak Sarka Kata, aki állítja: egyelőre nincs új férfi az életében. Az új lakásban viszont négyen laknak. Katáról és két gyermekéről ugyanis egy bentlakásos házvezetőnő gondoskodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik