Szórakozás

Ezek voltak a Sztárban sztár+1 kicsi elődöntőjének legmeghatóbb és legvidámabb pillanatai

Elindult a visszaszámlás a Sztárban sztár+1 kicsi döntőjéig, már csak egyetlen hét és kiderül, hogy ki lesz a legjobb páros. Vasárnap ugyanis lezajlott az elődöntő, aminek a végén lefelezték a csapatot. A produkciók ezúttal is széles műfaji skálán mozogtak, voltak vidám és megható pillanatok is.

Habár Szandiék Barbie és Ken előadása is megmosolyogtatta a közönséget, a legviccesebb Sipos Peti és Sztojka Vanessza voltak, akik madagaszkári makikként riszáltak és rappeltek. Az IHM-es még Ábel Anita vizét is lenyúlta a zsűriasztalról, annyira kifáradt az állatkodásban.

Az este csúcspontja minden kétséget kizáróan az utolsóként színpadra álló Bereczki Zoltán- Berki Artúr páros dala volt, akik a Padlás című musicalből adtak elő részletet. A zsűritagok megszólalni sem tudtak a dal végén. Ábel Anitát különösen megrázta a dolog, aki a veronai buszbaleset áldozatairól is megemlékezett.

A heti nyertesek, Pál Dénes és Varga Vivien duettjét is meg kell említeni, akik Cipő és Koncz Zsuzsa bőrébe bújva énekeltek. Csobot Adélnak patakokban folyt a könnye a párost nézve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik