Szórakozás

Ónodi Eszter nem vágyik Hollywoodba

Bármilyen hihetetlen, Ónodi Eszter napokon belül 44 éves lesz és még most is hitelesen alakítja a kamaszlány szerepet egy filmjében. De szintén hiteles egy borzasztóan ellenszenves karakter bőrében is, ahol családanyaként láthatjuk. Az ezerarcú színésznővel egy magazin címlapfotózásán beszélgetett a Story Extra stábja.

Ha az ember kap egy jó forgatókönyvvel egy nagyon jól megírt szerepet, azért akkor nagyon nehezen lehet elrontani. Ahhoz már tényleg művészet kell, hogy az ember azt elrontsa”

– mesélt szerényen eddigi munkásságáról a Jászai Mari-díjas színművész, aki az Aglaja főszerepéért 2012-ben Monte Carlóban kapta meg a legjobb színésznőnek járó Aranynimfát, de játszott a Budapesten forgatott Houdini című minisorozatban Adrien Brody oldalán is. Ónodi Eszternek egy magyar film főszerepe mégis sokkal többet jelent, minthogy egy hollywoodi filmben pár percig szerepelhessen. Azt mondja, a Houdini forgatásán jött rá arra, ahhoz, hogy az álomgyárba labdába rúghasson, elképesztően különlegesnek kell lenni.

Nagyjából tényleg  két perc alatt kiderült számomra, hogy ez egy teljesen más életmód. Akkor az azt jelentette volna, hogy én feladok mindent. Felégetek magam mögött Magyarországon mindent, és beleugrom a bizonytalanba. Úgy éreztem, hogy nekem annyira sok kötődésem van ide, családilag, vagy akár színházilag, minden szempontból. Úgy éreztem, hogy nem éri meg nekem ez. Valóban… soha nem volt semmifajta vágyam erre”

– nyilatkozta a színésznő, aki azt is elárulta, nem görcsöli túl a sikert, és a színészetet is igyekszik hobbiként felfogni; persze ettől még véresen komolyan veszi a munkát a színpadon és a forgatásokon egyaránt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik