Szórakozás

Bárdosi Ildikó: Nem vállalok több gyereket

Bárdosi Sándor és felesége hamarosan kétszeres szülők lesznek. Kisfiúk után ugyanis hamarosan érkezik egy kislány, akit már nagyon várnak. Ildikó pedig ezzel teljesnek is érzi a családot, a Best magazinnak mondta el, hogy nem szeretne harmadik babát.

Már korábban is azt mondtam, ha lányunk lesz, akkor számomra teljes a család. Ez bejött, így azt hiszem, nem vállalok több gyereket. Szerencsére a páromra is számíthatok, hiszen Sanyi sokat foglalkozik a gyerekkel.

Nagy valószínűséggel annak is köze lehet Ildi döntéséhez, hogy nehezen viseli a terhességet.

Azt hittem, nem érhet meglepetés, ennek ellenére a rosszullétes időszak jóval tovább tartott, mint az első alkalommal. Nem tudtam jókat enni, de még az illatokat is nehezen viseltem. Volt olyan is, amikor bementem valahova, de rögtön ki is fordultam, mert megcsapta az orromat egy olyan szag, amitől rosszul lettem.

Fotó: Fem3
Fotó: Fem3

A birkózó neje arról is mesélt, hogy hogyan készítik fel kisfiúkat, Sanyikát a pici érkezésére.

Bár még nagyon pici, szerintem érzi, hogy valami változik körülötte. Ahogy egyre nő a pocakom, tudatosul majd benne, hogy nem ő lesz az egyedüli gyerek a családban. Nem fogom becsapni a fiamat, és azt mondani, hogy minden jó lesz, ha megjön a kistesója. Inkább beszélgetünk vele és rábízzuk, hogyan reagál arra, hogy kevesebb figyelem jut majd rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik