Szórakozás

Majka szerint rangot ad neki, növeli műsorvezetői presztízsét Az 50 milliós játszma

A TV2 műsorvezetőjeként gyakorlatilag folyamatosan képernyőn lévő rapper a friss Story magazinban beszélt új, kvízmesteri feladatköréről.

A cikkből kiderül, hogy Majka ismeri korlátait, és tudja, hogy bár nem a diploma a siker fokmérője, érettségi nélkül, villanyszerelő végzettségével nehezen lépne elődei, Vágó István vagy Egri János nyomába. De ez nem is cél, ezt az új szerepkörét szerinte senkinek sem szabad komolyan venni; épp ezért ő sem teszi ezt.

Már hogy lennék okosabb bármelyik játékosnál pusztán azért, mert egy kártyalapon estéről estére a kezemben tartom a helyes megoldást? Ezzel együtt rangot ad nekem, növeli a műsorvezetői presztízsemet Az 50 milliós játszma. Sokat változott a televíziózás, ma már egy ilyen ‘szellemi vetélkedő’ elsősorban az izgalmakról, a szórakoztatásról szól, tulajdonképpen egy show az egész”

– mondta el Majka, aki elárulta, édesanyja nagyon büszkén nézi minden este a műsort, ő pedig igyekszik azért mindig alaposan felkészülni, hogy bele ne bakizzon például egy francia költő nevének kiejtésébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik