Szórakozás

Lagzi Lajcsi végrendeletet írt

A trombitás ellen folyó nyomozást lezárták, egy hete pedig vádat is emeltek ellene. Bűnössége megállapítása esetén akár 12 év börtönt is kaphat, de Galambos Lajos nem tart ettől. Ügyvédje, Berényi András tanácsára most mégis úgy döntött, hogy előrelátó lesz és végrendelkezik.

Jó erőben, jó testben, jó lélekben érzem magam. Fiatal vagyok, tele vagyok tervekkel. Még akár újabb gyerekben is gondolkodhatok

– mondta Lajcsi az Édes Életben.

A kamerák előtt a zenész nem az ingatlanokról és a vagyonáról döntött, inkább a számára fontos tárgyakról készített listát. Fia, Istvánka egy aranykeretes szem­üveget kap. Lalára hagyja aláíró tollát, amellyel az első nagy szerződését szignózta. Lányára, Bogira pedig egy vitrint hagyott, amelyet még Galambos mamájától kapott – tudta meg a Blikk.

Érdekel, mi lesz az aranylemezeimmel, a fotóimmal, a képekkel. Nem akarom, hogy ezek a halálom után a piacon kössenek ki. Ezek nem feltétlen értékes dolgok, de nekem fontosak.

Nem csak gyermekeire hagyott azonban dolgokat. 24 darab aranylemezét például a Magyar Zeneművészet Szövetségének hagyományozza, mester­trombitáját pedig a nagyapjáról elnevezett alapítványi zeneiskolának adja.Kabalamikrofonját pedig egy tehetségkutatóban feltűnt énekesnőnek hagyja, hogy pontosan kire, azt majd a halála után kell eldönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik