Szórakozás

Hevesi Krisztát perverz kérésekkel bombázzák a férfiak

Hevesi Tamás felesége nem a visszafogottságáról ismert, szakmája miatt pedig különösen sok perverz kérés jut el hozzá. A férfiak levélben vagy a közösségi oldalakon üldözik őt. Van egy “rajongója”, aki már hosszú ideje azt szeretné, ha magas sarkúban ágyékon rúgnák.

Hevesi Kriszta most a Borsnak mesélt arról, hogy milyen kéréseket kap, és azt is elárulta, hogy mi volt az eddigi legdurvább üzenet,  amit kapott.

Vannak olyan témájú üzenetek, amelyeknek a tartalma már túlmutat az én hétköznapi levelezésemen is. Rendszeres időközönként előkerül például egy férfi, akinek az a szexuális fantáziája, hogy egy nő magas sarkú cipőben alaposan ágyékon rúgja. Semmi másra nem vágyik igazából, csak legalább írjam le neki, hogy szívesen tökön rúgnám. Ám vagyok annyira szadista, hogy ezt nem teszem meg neki…

– kezdte a szexuálpszichológus.

Egy másik perverz alak arra akart megkérni, hogy kötözzem ki, és valamilyen szikével távolítsam el a heréit, vagyis kasztráljam. Ez azért már nekem is sok volt. A perverzió jeles képviselői közül sok olyan férfi is megkeres, aki egyszerűen csak szívesen lenne a rabszolgám.

Fotó: Fem3
Fotó: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik